Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,42 g |
| Tuky | 22,80 g |
| Vláknina | 0,24 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 864 mg |
| Sůl | 2,28 g |
| Sacharidy | 8,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme najemno a dáme do misky, přidáme tuňáky bez nálevu, ten dáme stranou.
Krok 2: Následně přidáme Gervaise, hořčici, sůl a pepř, můžeme zakápnout citronovou šťávou.
Krok 3: Nakonec vše rozmixujeme.
Zveřejněno 30. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BAYW
Moje poznámka
Domácí tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BAYW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 7 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 9 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 10 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 20 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno 3. 12. 2025 16:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 13 minutami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 20 minutami
Nejjednodušší kokosky
monikavavrikova před 25 minutami
Fazolová polévka rychlá
Kajkajak před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
nicol.n před 1 hodinou
Kuře na paprice podle Romana Vaňka
MZaTZ před 2 hodinami
Jogurtové muffiny
Darina1977 před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Soropa před 4 hodinami
Polévka s krupicí a vejcem
JiZa5 před 6 hodinami
Zdravý banánový chlebík
jitkaspate před 7 hodinami
Tématické fráze:
tuňáková pomazánka recepty,
tunakova pomazanka,
recept na domácí pomazanku,
domaci tuňáka,
pomazánka s tuňáka,
pomazanka z tuňáka,
domácí tunakova pomazsnka,
domácí tunaková pozanka,
domaci tunakovy krem,
tunakova pomazanka s cervenou cibuli,
recepty tunáková pomazánka,
pomazánka s čerstvým tuňákem,
tonakovapomazanka
Suroviny:
cibule červená,
tuňák ve vlastní šťávě,
hořčice dijonská,
šťáva citronová,
sůl,
pepř
Komentáře (4)
" malá červená cibule" - BARVA cibule se pozná na chuti, když se vše mixuje
"240 g tuňáka ve vlastní šťávě (kousky ne drcený)"
No, když se vše mixuje, tak asi mělo být napsáno: (kousky ne, drcený), že
V Mexiku jsem nikde neviděl prodávat tu žlutou, kde se jí cibule bez vaření, třeba pomazánky a saláty používají červenou.
Na vaření pak bílou a ještě ji nakrájenou propláchnou vodou.
Ale to je tam, tady jsou tyhle jinobarevné luxus = drahé.
A rozhodně bych to nemixoval, když je to jen vidličkou rozdrcené jsou v tom kousky a to my radši než pastu. Ale to už je věc osobní preference.
Omlouvám se
To s tou cibulí mělo znít jako otázka, tedy: " malá červená cibule" - BARVA cibule se pozná na chuti, když se vše mixuje
Vy jste odpověděl že na chuti se pozná
Já si myslím, že nezáleží na barvě, ale na množství a tedy, že barva je zanedbatelná pokud nehraje estetickou roli