Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 221 kJ / 531 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,67 g |
| Tuky | 26,41 g |
| Vláknina | 14,91 g |
| Cholesterol | 49 mg |
| Sodík | 311 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 51,93 g |
Postup přípravy
Salát dáme před podáváním alespoň na hodinu vychladit.
Zveřejněno 4. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát s fazolkami a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kkkJ
Moje poznámka
Bramborový salát s fazolkami a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kkkJ
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 20 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 21 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 4 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 5 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 6 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 8 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 8 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 10 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 11 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 11 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 11 hodinami
Tématické fráze:
bramborový salát s fazolkami,
bramborový salát se sušenými rajčaty,
bramborovy salat s cherry rajčaty,
bramborový salát s fazolí,
bramborový salát se sušenými rajčaty recept,
bramborovy salat s chrestem a hraskem,
bramborový salát s fazolkami a vejci,
bramborový salát se sušenými rajčaty recepty
Suroviny:
brambory,
lusky fazolové mražené,
cibulka jarní,
česnek,
rajče sušené v oleji,
sůl,
pepř,
jogurt bílý,
majonéza
Komentáře (3)