Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 834 kJ / 1 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,65 g |
Tuky | 10,43 g |
Vláknina | 25,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 375,20 g |
Postup přípravy
Pak zformujeme bochník, který necháme vykynout v pomoučené ošatce - cca 2 hodiny v teple nebo přes noc v lednici. Krok 3: Vykynutý bochník opatrně, s oporou ruky vykulíme na plech, ometeme přebytečnou mouku, bochník postříkáme vodou a upečeme v dobře vyhřáté troubě (230 °C/40-45 minut).
Zveřejněno 24. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Očkovaný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/llP7
Moje poznámka
Očkovaný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/llP7
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 7 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 7 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 10 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 11 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová topinková směs
douver před 14 minutami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 20 minutami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 44 minutami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 1 hodinou
Bublanina
alenalentz před 3 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 3 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 6 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 6 hodinami
Tématické fráze:
očkovaný kváskovy chleba,
chleba recepty,
jak upect provzdusneny chleba s očkama,
tvary chleba,
pšenično žitný kváskový chléb,
jak udržet chlebový kvásek,
recept na pečení chleba,
pečení chleba přikrytý nebo odkrytý,
nadoba kuki,
jak udržet tvar chleba
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
voda,
kmín drcený,
sůl
Komentáře (12)
Pokud budeš ještě zkoušet, přidej k celozrnce maličko více vody