Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 834 kJ / 1 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,65 g |
Tuky | 10,43 g |
Vláknina | 25,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 375,20 g |
Postup přípravy
Pak zformujeme bochník, který necháme vykynout v pomoučené ošatce - cca 2 hodiny v teple nebo přes noc v lednici. Krok 3: Vykynutý bochník opatrně, s oporou ruky vykulíme na plech, ometeme přebytečnou mouku, bochník postříkáme vodou a upečeme v dobře vyhřáté troubě (230 °C/40-45 minut).
Zveřejněno 24. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Očkovaný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/llP7
Moje poznámka
Očkovaný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/llP7
Nejnovější recepty
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 8 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 10 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno 23. 7. 2025 18:11:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 38 minutami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 54 minutami
Mleté kuličky se dvěma druhy sýru pečené v troubě
ha.ry před 1 hodinou
Hamburgerové bulky (včetně celozrnné varianty)
AnnaP4 před 3 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Tjadja před 4 hodinami
Pomazánka Šmitec
mira65 před 4 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
Lidusenkaf před 4 hodinami
Pomerančový cheesecake
Jitulisek před 5 hodinami
Vepřové na paprice
Bilou před 5 hodinami
Bramborové placky s nivou
vanilj před 6 hodinami
Tématické fráze:
očkovaný kváskovy chleba,
chleba recepty,
jak upect provzdusneny chleba s očkama,
tvary chleba,
pšenično žitný kváskový chléb,
jak udržet chlebový kvásek,
recept na pečení chleba,
pečení chleba přikrytý nebo odkrytý,
nadoba kuki,
jak udržet tvar chleba
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
voda,
kmín drcený,
sůl
Komentáře (12)
Pokud budeš ještě zkoušet, přidej k celozrnce maličko více vody