Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 863 kJ / 2 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,50 g |
Tuky | 267,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 6,80 g |
Sůl | 15,75 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety se smetanou, houbami, slaninou a pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5p7A
Moje poznámka
Špagety se smetanou, houbami, slaninou a pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5p7A
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 10 minutami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 47 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 52 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 2 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 3 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Tématické fráze:
spagety se slaninou a zampiony,
těstoviny s pancettou a smetanou,
houby se špagety a smetanou,
recepty se 12 procent smetana,
anglická žampiony smetana těstoviny,
těstoviny se smetanou a slaninou,
tagliatelle s houbami a pančetou,
špagety se slaninou,
śpagety se smetanou a s houbami,
špagety s pančetou,
špagety se špenátem a pančettou
Suroviny:
těstoviny špagety,
smetana,
žampióny,
pancetta,
slanina,
sůl,
pepř,
parmazán,
máslo,
olej
Komentáře (4)
Kvalita stredni = 10,5 - 12 % bilkoviny, kvalita dobra = 13 % bilkoviny, top = 13,5 % a vyse bilkoviny.
Melo by byt oznaceno na zadni strane balicku.
Dalsi zarukou kvality je poznamka - suseny pri nizke teplote a nejlepe, jsou- li razeny pres bronzovou hlavici.
No, logičtější mi přijde prohodit pořadí, že