Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený květák s pancettou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

12. 5. 2015 20:25

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie5 074 kJ / 1 213 kcal
Bílkoviny53,21 g
Tuky65,17 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 2,30 g
Sůl5,00 g
Sacharidy99,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako prilohu u nas podavame s kale (kaderavek) salatem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

maiva

20. 5. 2015 15:40

Zapékaný květák je vždy variabilní a výborný:-p+:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: květák recepty zapečený květák recepty zapečený květák recept květák s opečenou strohankou recept s pancettou kvetak s maslem strouhankou parmezan

Suroviny: strouhanka, sýr parmazán strouhaný, pancetta, petrželka, sůl, květák, máslo

TopRecepty.cz

Zapečený květák s pancettou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XRDW