Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 655 kJ / 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 11,05 g |
Vláknina | 3,31 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vychlazené ředkvičky s česnekem nastrouháme na jemném struhadle, osolíme, opepříme, přidáme čerstvě nasekané bylinky a zahustíme podle toho, zda chceme mít dip hustější nebo řidší, zakysanou hustou smetanou nebo žervé.
Krok 2: Podáváme ke grilovanému nebo smaženému masu nebo zelenině, novým bramborám...
Zveřejněno 26. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý ředkvičkový dip
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DLKY
Moje poznámka
Rychlý ředkvičkový dip
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DLKY
Nejnovější recepty
Fazolová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 2 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Smaženice z lišek
Přidáno před 8 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vídeňské knedlíky
Nebe1276 před 36 minutami
Rajčatový salátek
Kajkajak před 39 minutami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
MarcelaPa před 41 minutami
Segedínský guláš
Nelijetka68 před 44 minutami
Krupicová kaše
kodrla před 47 minutami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
wimra před 58 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
wimra před 1 hodinou
Klasické palačinky
KladiKIK před 1 hodinou
Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou
wimra před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Ivankysss před 1 hodinou
Tématické fráze:
redkvičkový dip,
dip z ředkviček,
dip s ze žervé,
dip s ředkviček,
ředkvičkový salát s paloučku,
recept na dip,
dip z žervé,
dip s ředkvičkami k masu
Suroviny:
ředkvičky,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
smetana zakysaná,
pažitka
Komentáře (3)