Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 319 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,98 g |
Tuky | 60,17 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Scezené zelí překrájíme na menší kousky, cibuli a okurky nakrájíme nadrobno, vše dáme do mísy, přimícháme kolečka párků, salát osolíme, opepříme, přidáme papriku a dochutíme špetkou cukru.
V chladu ho necháme asi dva dny odležet.
V chladu ho necháme asi dva dny odležet.
Zveřejněno 7. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopencův zelný salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n45l
Moje poznámka
Utopencův zelný salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n45l
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 11 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková povidla
MAMA9903 před 4 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 5 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 6 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 6 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 7 hodinami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 8 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 9 hodinami
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 9 hodinami
Tématické fráze:
zelný salát,
zelny salat s uzeninou,
utopencuv salat se zelim,
zelny salat ve sklence,
zelné saláty,
utopencuv salat pohlreich,
zelný salát s mrkví do sklenic,
zelný salát z větších kousků,
utopecuv salát
Suroviny:
zelí kysané,
cibule,
párky,
okurky sterilované,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
cukr
Komentáře (6)
https://codnesvariiva.blogspot.com/2018/07/pikantn...