Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 228 kJ / 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,80 g |
Tuky | 23,01 g |
Vláknina | 2,95 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 65,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestky ve skořicovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4Z0
Moje poznámka
Švestky ve skořicovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4Z0
Nejnovější recepty
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 14 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 16 minutami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 1 hodinou
Řecká musaka
misula29 před 2 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 5 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 6 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 8 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 9 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 12 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
top recepty švestky,
švestky recepty,
nejlepší recepty ze švestek,
švestky-recepty,
recepty na švestky,
skoricove testicko,
švetky v těstíčku,
smažené švestky,
kobližky ze švestku,
rychle recepty ze švestek bez prasku do pečiva,
rychlý nejlepší švestky recept,
švestky v těsíčku
Suroviny:
mléko,
vejce,
cukr,
smetana zakysaná,
olej,
mouka hladká,
skořice,
prášek do pečiva,
sůl,
kůra citronová,
olej,
švestky
Komentáře (13)
Jo a žena si šla pro čokoládu.