Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 525 kJ / 364 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,40 g |
| Tuky | 20,00 g |
| Vláknina | 13,18 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 61 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 18,70 g |
Postup přípravy
Lískové oříšky nasekáme na kousky a vmícháme do rozmixované hmoty.
Jednu větší nebo dvě menší zapékací misky vystříkáme olejem a naplníme připravenou paštikou. Vložíme do trouby předehřáté na 180°C a necháme péci asi 25 - 30 minut, až se navrchu utvoří kůrka.
Paštika je výborná vychlazená a odleželá do druhého dne.
Zveřejněno 23. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z uzeného tofu a krémových žampiónů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NALL
Moje poznámka
Paštika z uzeného tofu a krémových žampiónů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NALL
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Debrecínský guláš II
Fitulka před 4 minutami
Domácí vánočka
Stellinkaa před 31 minutami
Vánočka III
SenBri před 52 minutami
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 53 minutami
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 1 hodinou
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 2 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 2 hodinami
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 2 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
paštika z tofu recept,
paštika z tofu recepty,
recepty z uzeneho tofu,
paštika z tofu
Suroviny:
cibule,
česnek,
tofu uzené,
žampióny,
smetana,
ořechy lískové,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (4)