Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 525 kJ / 364 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,40 g |
| Tuky | 20,00 g |
| Vláknina | 13,18 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 61 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 18,70 g |
Postup přípravy
Lískové oříšky nasekáme na kousky a vmícháme do rozmixované hmoty.
Jednu větší nebo dvě menší zapékací misky vystříkáme olejem a naplníme připravenou paštikou. Vložíme do trouby předehřáté na 180°C a necháme péci asi 25 - 30 minut, až se navrchu utvoří kůrka.
Paštika je výborná vychlazená a odleželá do druhého dne.
Zveřejněno 23. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z uzeného tofu a krémových žampiónů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NALL
Moje poznámka
Paštika z uzeného tofu a krémových žampiónů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NALL
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 1 hodinou
Opilcův kapr
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 1 hodinou
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 2 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 2 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 2 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 3 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 3 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 3 hodinami
Medovníkové koule
Dechtochema před 3 hodinami
Tématické fráze:
paštika z tofu recept,
paštika z tofu recepty,
recepty z uzeneho tofu,
paštika z tofu
Suroviny:
cibule,
česnek,
tofu uzené,
žampióny,
smetana,
ořechy lískové,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (4)