Suroviny
Porce: 2,5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 477 kJ / 1 548 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,01 g |
| Tuky | 147,43 g |
| Vláknina | 13,35 g |
| Cholesterol | 123 mg |
| Sodík | 2,84 g |
| Sůl | 7,20 g |
| Sacharidy | 39,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolovka husťačka, suplující oběd
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lL07
Moje poznámka
Fazolovka husťačka, suplující oběd
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lL07
Nejnovější recepty
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 6 minutami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Oříškové oválky
Přidáno před 11 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 14 hodinami
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 15 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 8 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 9 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 10 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 12 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 12 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 12 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 12 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 13 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 13 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 16 hodinami
Tématické fráze:
fazolovka,
recepty na obed,
top recepty-husťačka,
recepty na obědy,
oběd co dům dal,
obědy recepty,
levné recepty na oběd,
recepty co k obědu,
bila fazolovka,
polevka fazolovka,
fazole a lahůdková cibulka,
fazolovka polévka recept,
oběd al co dům dal,
fazolovka s vyvaru
Suroviny:
fazole bílé malé,
brambory,
cibulka lahůdková,
cibule,
slanina anglická,
česnek,
pórek,
kapusta,
kapusta růžičková,
protlak rajčatový,
bujón zeleninový,
koření tandori masala,
pepř,
olej,
sůl,
olej,
mouka hladká
Komentáře (7)