Zelňačka s kedlubnou
Tradiční zelňačka z kysaného zelí je plná vitamínů a chuti. V zelňačce nesmí chybět pokrájená klobása, místo brambor můžeme použít kedluben, nepoznáte rozdíl. Polévku zahustíme smetanou, bude tak vhodná i pro celiaky.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 899 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,68 g |
Tuky | 30,98 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,28 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelňačka s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5GGx
Moje poznámka
Zelňačka s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5GGx
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 10 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 14 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 14 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 3 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 5 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 5 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 6 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 7 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 8 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 8 hodinami
Tématické fráze:
zelnačka z kedluben,
zelňačka
Suroviny:
zelí kysané,
klobása maďarská,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
kedlubna,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)