Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 415 kJ / 4 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,96 g |
Tuky | 387,56 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 2,71 g |
Sodík | 10,20 g |
Sůl | 24,59 g |
Sacharidy | 34,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrstvený aspik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/40j6
Moje poznámka
Vrstvený aspik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/40j6
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 23 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Zapečené plátky patizonu
Přidáno 17. 8. 2025 15:15:19
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno 17. 8. 2025 15:06:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
MarketaBod před 7 minutami
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 33 minutami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 2 hodinami
Jablková pomazánka
Merylas před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 2 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
veronika_straka před 2 hodinami
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková polévka II
Kajkajak před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
schierl před 2 hodinami
Pomazánka s restovaným pórkem, šunkou a Hermelínem
schierl před 2 hodinami
Tématické fráze:
aspik,
vajíčko v aspiku,
aspik z moravanky,
aspik v prášku,
vajička v aspiku,
zeleninový aspik,
recept na aspik,
formicky na aspik,
aspik recept,
silvestrovský aspik,
šunkový aspik se zeleninou a vajíčkem,
šunka v aspiku recept,
aspiky recepty,
jak se dělá aspik,
vajíčka v aspiku recepty,
majonézový aspik,
aspik zeleninovy,
zeleninový aspik vajíčka,
recept aspik,
recept na aspik se šunkou zeleninou a s vejci
Suroviny:
moravanka,
vejce,
šunka,
šunka,
majonéza,
želatina prášková,
ocet,
sůl,
cukr,
vývar zeleninový
Komentáře (8)
Jednou jsem také dělala vrstvený do silikonové formy srnčího hřbetu a po vyklopení se mi oddělil po celé délce v místě po prvním ztuhnutí...vypadalo to,jako kdybych ho úmyslně rozkrojila