Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 432 kJ / 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,39 g |
Tuky | 12,74 g |
Vláknina | 12,86 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 46,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustovo-brokolicová polévka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kv75
Moje poznámka
Kapustovo-brokolicová polévka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kv75
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 14 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 22 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 13 minutami
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 27 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 1 hodinou
Falešná dršťková z hlívy
oring před 3 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 3 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 15 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 17 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 18 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 19 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 20 hodinami
Tématické fráze:
kapustovo brokolicová polévka,
žampiony recepty,
brokolicová polévka,
brokolicová polévka recept,
polevky brokolice,
brokolicová polévka se žampiony,
brokolice s kapustou,
polévka s kapustou a brokolicí,
polévka se žampiony a brokolcí,
polévka se žampiony a s brokolicí,
recepty z brokolice polévka,
polevka se zampiony recept,
recepty s žampiony,
brokolicová polevka s kapustou
Suroviny:
kapusta,
brokolice,
mrkev,
cibule,
cibulka jarní,
česnek,
žampióny,
brambory,
bujón gelový,
máslo,
olej,
majoránka,
sůl,
pepř,
voda,
Komentáře (3)