Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Na tu samou pánev přidáme opět kousek másla a krátce podusíme špenát, který také dáme stranou. Krok 3: Nakonec zprudka opečeme nasolené a opepřené konce panenky z obou stran, až jsou měkké a zlaté.
Necháme je odpočinout a mezitím osmažíme topinky do zlata. Krok 4: Topinky lehce potřeme česnekem, obložíme listy salátu, a poklademe žampiony, panenkou nakrájenou na plátky, špenátem a slaninou. Krok 5: Servírujeme se zeleninou.
Zveřejněno 16. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinka na způsob Wellington
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/38Yr
Moje poznámka
Topinka na způsob Wellington
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/38Yr
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 10 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 13 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
topinky recept
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina anglická,
žampióny,
špenát listový,
chléb,
olej,
máslo,
sůl,
pepř,
česnek,
salát little gem,
zelenina
Komentáře (14)
Ještě k diskuzi o zelenině - já MÁM RÁDA syrovou neochucenou zeleninu v jakémkoli množství, ale na talíři s jídlem mi prostě nesedí a vadí ( nepočítám bylinky, guláš posypaný kroužky cibule, sedmikrásky a jiné jedlé kvítí...)
No, tady si fakt každý může rcp nazvat jak mu libo, že
Ale - oni nemají pocit, že to bude moc dobré a ještě to na fotce krásně vypadá ???
Já mám panenku připravenou jako "roastbeef" ráda - na rozdíl od hovězího na hranici medium a well done, i na studené mísy natenko nakrájenou, ale tohle je geniální. Jen při "odpočinku" zatahuji hodně napevno do alobalu...