Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Na tu samou pánev přidáme opět kousek másla a krátce podusíme špenát, který také dáme stranou. Krok 3: Nakonec zprudka opečeme nasolené a opepřené konce panenky z obou stran, až jsou měkké a zlaté.
Necháme je odpočinout a mezitím osmažíme topinky do zlata. Krok 4: Topinky lehce potřeme česnekem, obložíme listy salátu, a poklademe žampiony, panenkou nakrájenou na plátky, špenátem a slaninou. Krok 5: Servírujeme se zeleninou.
Zveřejněno 16. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinka na způsob Wellington
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/38Yr
Moje poznámka
Topinka na způsob Wellington
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/38Yr
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okurky nakladačky
Luigi před 49 minutami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 1 hodinou
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 2 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 2 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Smažené cukety
UnholyKetty před 3 hodinami
Báječný perník
Diviska87 před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 5 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 7 hodinami
Tématické fráze:
topinky recept
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina anglická,
žampióny,
špenát listový,
chléb,
olej,
máslo,
sůl,
pepř,
česnek,
salát little gem,
zelenina
Komentáře (14)
Ještě k diskuzi o zelenině - já MÁM RÁDA syrovou neochucenou zeleninu v jakémkoli množství, ale na talíři s jídlem mi prostě nesedí a vadí ( nepočítám bylinky, guláš posypaný kroužky cibule, sedmikrásky a jiné jedlé kvítí...)
No, tady si fakt každý může rcp nazvat jak mu libo, že
Ale - oni nemají pocit, že to bude moc dobré a ještě to na fotce krásně vypadá ???
Já mám panenku připravenou jako "roastbeef" ráda - na rozdíl od hovězího na hranici medium a well done, i na studené mísy natenko nakrájenou, ale tohle je geniální. Jen při "odpočinku" zatahuji hodně napevno do alobalu...