Velikonoční papáníčko
Z vykoledovaných vajíček po Velikonocích je nejčastěji připravována pomazánka. Ale upotřebit je můžeme taky do tohoto pokrmu. Na jíškovém základu orestujeme ředkvičky, dochutíme pažitkou a zatepla podáváme s pečivem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 884 kJ / 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,66 g |
Tuky | 58,69 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 644 mg |
Sodík | 235 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 17,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční papáníčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kvKv
Moje poznámka
Velikonoční papáníčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kvKv
Nejnovější recepty
Kuřecí maso s dýní, pórkem a smetanou.(vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Papriky plněné lečem
Přidáno před 6 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelková marmeláda
Přidáno před 22 hodinami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno 11. 8. 2025 09:42:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemný boršč
Kajkajak před 8 minutami
Buchtičky s krémem
Titto10 před 32 minutami
Kuřecí jogurtové placičky
MiskaM před 1 hodinou
Rajská polévka III
Penkapa před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Dagmarak před 3 hodinami
Hořčicové brambory
Entony před 3 hodinami
Žebírka BBQ
dastymisa před 6 hodinami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 16 hodinami
Suroviny:
vejce,
máslo,
cibule,
mouka hladká,
vývar zeleninový,
šlehačka,
ředkvičky,
pažitka,
sůl,
pepř mletý,
řeřicha
Komentáře (3)
Je vždycky riziko, že jídlo má podle autora vypadat jinak, ale přidávám foto.