Pekařská bída
Zapomenutý recept našich babiček. Ty dokázaly vyčarovat dobrotu ze všeho, co bylo doma po ruce. Navíc konzumace máku je též velmi zdravá. ️Obsahuje až 12x více vápníku než kravské mléko. Tak udělejte něco pro své zdraví a ochutnejte něco z doby dávno minulé.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 245 kJ / 2 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,97 g |
Tuky | 76,86 g |
Vláknina | 34,35 g |
Cholesterol | 85 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,17 g |
Sacharidy | 292,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pekařská bída
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AZ3B
Moje poznámka
Pekařská bída
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AZ3B
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 12 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 15 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 1 hodinou
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 4 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 6 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 7 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 7 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 9 hodinami
Tématické fráze:
top recepty sedlácká bída,
stará bída recept,
halušky ze starých rohlíků,
recept bída,
bída recept,
bída recepty,
pokařska bida,
recept na pekarskou bídu,
pekarska kuchařka,
pecivalky recept,
obalený rohlík ve skořici,
top recepty
Suroviny:
rohlík,
máslo,
mák mletý,
mléko,
skořice
Komentáře (5)