Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 332 kJ / 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,71 g |
Tuky | 24,10 g |
Vláknina | 4,36 g |
Cholesterol | 188 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 16,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí žaludky v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyvD
Moje poznámka
Kuřecí žaludky v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyvD
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z vepřové plece
Vlak0078 před 2 hodinami
Balkánský pekáček s kuřecím masem
Matea před 2 hodinami
Pečené vepřové plátky se sýrovým nádivkovým překvapením
Matea před 2 hodinami
Empanada (slaný koláč) s hovězím masem a sýrem
Antonausprag před 4 hodinami
Sakrajda - perníkový závin s povidly a ořechy
vodakp před 4 hodinami
Segedínský guláš
BublinaF před 6 hodinami
Těsto na pizzu
Vladimir74VD před 7 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
-Petra- před 7 hodinami
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí
Jan Nemec před 7 hodinami
Pečený bůček
Kristyna29 před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí žaludky recepty,
jak udelat drubeži kuřecí žaludky,
žaludky papiňáku,
jak udělat kureci zaludky,
kureci v papinaku,
žaludky v papiňáku,
recept kureci zaludky
Suroviny:
žaludky kuřecí,
olej slunečnicový,
cibule,
kmín celý,
pepř,
sůl,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
koření gyros,
mléko plnotučné,
mouka polohrubá
Komentáře (4)
Kuřecí žaloudky jsou podle mne zbytečně opomíjená surovina - dobře upravené jsou moc dobré.