Kuřecí žaludky na kmíně

aaura Kuchařka: aaura

Pokrmy z vnitřností 6 názorů

Suroviny

kuřecí žaludky (tácek)
cibule, olej
kmín
sůl
pepř
1 smetana (jak kdo má rád - sladká, nebo kysaná, já preferuji kysanou)
hladká mouka nebo instantní jíška
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme cibuli nakrájenou na drobno a kmín. Přidáme kuřecí žaludky, necháme zatáhnout, osolíme, opepříme, zalijeme trochou vody a dusíme do měkka. Já to dělám v papiňáku, je to pak coby dup.

  2. Když jsou žaludky měkké, přidáme smetanu a zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody, nebo instantní jíškou. Podáváme nejlépe s rýží.

Poznámka

Je to velmi jednoduché, ale chutné. Už jsou tu podobné recepty, ale na paprice, nebo s protlakem.... Dala jsem je do podobných.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Kuřecí žaludky na kmíně

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    aaura:Já je krájet musím,protože bych je s prominutím sežrala,než bych tuhle baštu dodělala:-8;-):-DJsem hrozná:-8

    Odpovědět

  • Tom Beyk Tom Beyk

    Mě se to moc líbí, vždycky jsem měl rád žaludky v polévce, když ji vařila moje maminka. Tohle budu muset vyzkoušet. :yes::yes::yes:
    Jak to tak vypadá, tak za pár let budeme jíst jen totok a podobné... maso bude jen pro nejvyšší elitu :-//:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • aaura aaura(autorka receptu)

    Anna Kocikova: já je moc nekrájím....a když, tak jen na půl. Mám ráda, když mám do čeho kousnout :-)

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    V papiňáku je to otázka 20 minut.Je to moc fajn bašta se smetanou i přírodní:-p:yes:Já žaludky(i srdíčka) ještě před úpravou nakrájím:-)

    Odpovědět

  • aaura aaura(autorka receptu)

    jj...když vařím v papiňáku, solím klidně hned....vždycky je to měkké. A jen tak přírodně to může být také dobré....já to znám od mé mamči takhle...;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Fakt osolíme ještě před vařením? Není to pak dlouho tvrdé?? Jinak dobrý nápad;-). Já bych to dělala v tlakáči a ten kmín se mi tam moc líbí:-p. Ale asi bych to nezahušťovala smetanou, ale nechala přírodní šťávu;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: kuřecí žaludky recepty kuřecí žaludky kuřecí žaludky recept kuřecí na kmíně recepty kuřecí žaludky recept kuřecí žaludky recept na kuřecí žaludky jak upravit kureci zaludky recepty na kuřecí žaludky zaludky recept pečené kuŕecí žaludky husí žaludky recept zaludky kureci zaludek recepty z kuřecích žaludků kureci zaludky s ryzi recept z kurecich zaludku žaludky přírodní recept kuřecí srdíčká v tlakáči kureci zaludky v papinaku

Zapomněl/a jsem heslo