Suroviny
Porce: cca 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 022 kJ / 961 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,83 g |
Tuky | 82,47 g |
Vláknina | 9,87 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 903 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 43,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pyré z brambor, grilovaného lilku a cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w12w
Moje poznámka
Pyré z brambor, grilovaného lilku a cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w12w
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 3 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 20 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 1 hodinou
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 2 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 4 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 12 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 14 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 15 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 15 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 15 hodinami
Tématické fráze:
pire z brambor,
pyré z cukety,
pyré z lilku,
pyré z z lilku,
lilky recepty,
recepty z lilku a cukety
Suroviny:
lilek,
omáčka sojová,
cuketa,
brambory,
brambory,
cibulka jarní,
máslo,
česnek,
kmín celý,
koření na grilovanou zeleninu,
olej olivový,
hrášek sterilovaný,
Komentáře (6)
k pyré mohl být přírodní řízek, pečené kuřecí stehno či jinak udělané maso. Ale na maso jsem neměla chuť a hrášek mám ráda i jako přílohu k masu. Každý může podle své fantazie přidat cokoli. A moje pyré voní máslem a o chuti lilku nemá smysl diskutovat. V žádném případě jsem se nechtěla chlubit vzhledem jídla, ale každopádně to mně i ostatním doopravdy chutnalo. Samozřejmě se jí i očima, ale když jste v restauraci okouzlena vzhledem jídla a těšíte se na první sousto, a to zklamání, když to není dobré... Ale proti gustu žádný dišputát. Jen se ráda podělím o něco nového a dobrého, a třeba i nevzhledného. Zdravím
Každý si určitě rád vyzkouší různé kombinace koření, voní to dálkou.
Na první zkouknutí jsem taky měla smíšené pocity, ale ono to podle mne bude dobré, asi dokonce velmi, hlavně v té zbytkové verzi na nasucho opečeném toastu s rajčátkem a rukolou navrch