Suroviny
Porce: cca 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 022 kJ / 961 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,83 g |
Tuky | 82,47 g |
Vláknina | 9,87 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 903 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 43,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pyré z brambor, grilovaného lilku a cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w12w
Moje poznámka
Pyré z brambor, grilovaného lilku a cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w12w
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 12 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
pire z brambor,
pyré z cukety,
pyré z lilku,
pyré z z lilku,
lilky recepty,
recepty z lilku a cukety
Suroviny:
lilek,
omáčka sojová,
cuketa,
brambory,
brambory,
cibulka jarní,
máslo,
česnek,
kmín celý,
koření na grilovanou zeleninu,
olej olivový,
hrášek sterilovaný,
Komentáře (5)
k pyré mohl být přírodní řízek, pečené kuřecí stehno či jinak udělané maso. Ale na maso jsem neměla chuť a hrášek mám ráda i jako přílohu k masu. Každý může podle své fantazie přidat cokoli. A moje pyré voní máslem a o chuti lilku nemá smysl diskutovat. V žádném případě jsem se nechtěla chlubit vzhledem jídla, ale každopádně to mně i ostatním doopravdy chutnalo. Samozřejmě se jí i očima, ale když jste v restauraci okouzlena vzhledem jídla a těšíte se na první sousto, a to zklamání, když to není dobré... Ale proti gustu žádný dišputát. Jen se ráda podělím o něco nového a dobrého, a třeba i nevzhledného. Zdravím
Každý si určitě rád vyzkouší různé kombinace koření, voní to dálkou.
Na první zkouknutí jsem taky měla smíšené pocity, ale ono to podle mne bude dobré, asi dokonce velmi, hlavně v té zbytkové verzi na nasucho opečeném toastu s rajčátkem a rukolou navrch