Suroviny
Porce: cca 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 022 kJ / 961 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,83 g |
| Tuky | 82,47 g |
| Vláknina | 9,87 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 903 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 43,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pyré z brambor, grilovaného lilku a cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w12w
Moje poznámka
Pyré z brambor, grilovaného lilku a cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w12w
Nejnovější recepty
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 2 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 4 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 38 minutami
Mrkvový perník s povidly
PetraLA před 38 minutami
Kuřecí kari nudličky se sýrem a pórkem na smetaně
Zbynek Hladik před 44 minutami
Kanadské kuře
Alex29 před 56 minutami
Nejlepší vaječný koňak
PetMet1980 před 1 hodinou
Kefírová buchta - rychlovka
Jitunada před 2 hodinami
Lahůdkový francouzský salát
KatkaCechova před 2 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
trdlo před 2 hodinami
Dušené srbské rizoto s mletým masem
Lucinka_pucinka před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
marketa.volsicka před 3 hodinami
Tématické fráze:
pire z brambor,
pyré z cukety,
pyré z lilku,
pyré z z lilku,
lilky recepty,
recepty z lilku a cukety
Suroviny:
lilek,
omáčka sojová,
cuketa,
brambory,
brambory,
cibulka jarní,
máslo,
česnek,
kmín celý,
koření na grilovanou zeleninu,
olej olivový,
hrášek sterilovaný,
Komentáře (6)
k pyré mohl být přírodní řízek, pečené kuřecí stehno či jinak udělané maso. Ale na maso jsem neměla chuť a hrášek mám ráda i jako přílohu k masu. Každý může podle své fantazie přidat cokoli. A moje pyré voní máslem a o chuti lilku nemá smysl diskutovat. V žádném případě jsem se nechtěla chlubit vzhledem jídla, ale každopádně to mně i ostatním doopravdy chutnalo. Samozřejmě se jí i očima, ale když jste v restauraci okouzlena vzhledem jídla a těšíte se na první sousto, a to zklamání, když to není dobré... Ale proti gustu žádný dišputát. Jen se ráda podělím o něco nového a dobrého, a třeba i nevzhledného. Zdravím
Každý si určitě rád vyzkouší různé kombinace koření, voní to dálkou.
Na první zkouknutí jsem taky měla smíšené pocity, ale ono to podle mne bude dobré, asi dokonce velmi, hlavně v té zbytkové verzi na nasucho opečeném toastu s rajčátkem a rukolou navrch