Suroviny pro 2 porce
hrnek = 250 ml
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 626 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,27 g |
Tuky | 41,11 g |
Vláknina | 20,83 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 115,43 g |
Postup přípravy
Do opečeného bulguru přidáme rajčatovou směs, promícháme a zalijeme vývarem. Krok 5: Směs vložíme do trouby a pečeme na 200 °C zhruba 30-35 minut, až je vývar zcela vyvařen. Během pečení aspoň jednou promícháme.
Zveřejněno 6. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený bulgur s rajčatovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KpNl
Moje poznámka
Pečený bulgur s rajčatovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KpNl
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 7 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 10 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 11 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 13 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 13 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 13 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 14 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 15 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 15 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 16 hodinami
Tématické fráze:
recepty z bulguru,
pečený bulgur,
bulgur recepty,
pečený burgur,
burgur pečený,
recept s bulgurem,
bulgur pečený v troubě,
recepty s bulgurem,
půl hrnku bulguru
Suroviny:
maso mleté,
rajče,
cibule,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř mletý,
olej,
bulgur,
vývar hovězí
Komentáře (8)
Krásná velmi "žravá" fotka