 
	
		
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 458 kJ / 3 217 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 162,96 g | 
| Tuky | 81,78 g | 
| Vláknina | 23,22 g | 
| Cholesterol | 252 mg | 
| Sodík | 621 mg | 
| Sůl | 1,40 g | 
| Sacharidy | 448,30 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Uděláme masovou směs. No oleji zesklovatíme cibuli a česnek, přidáme maso a orestujeme. Potom dáme ostatní suroviny, koření dle chuti a sůl. Necháme chvíli povařit a odstavíme, směs je trochu řídká.
	Krok 2: Vyrobíme bešamel. Do rozpuštěného másla dáme mouku a uděláme světlou jíšku, potom do ní přidáme mléko  a nastrouháme špetku muškátového oříšku, osolíme. Mícháme, až vznikne hladká omáčka.
	Krok 3: Do remosky nalijeme na dno bešamel, potom dáváme jednu vrstvu lasagní, bešamelu a směsi, až dojdou suroviny. Nakonec dáváme lasagne a na ně bešamel.
	Krok 4: Pečeme v remosce 45 minut. Pár minut před koncem pečení můžeme dát nahoru sýr a dopéct.
Zveřejněno 4. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Lasagne z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3Az
Moje poznámka
					 
				
Lasagne z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3Az
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 35 minutami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 7 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							lasagne v remosce, 
						
						
							domácí lasagne v v remosce, 
						
						
							recepty v remosce, 
						
						
							remoska recepty, 
						
						
							recepty z remosky, 
						
						
							platy na lasagne kde sehnat, 
						
						
							lasagne z v remosce, 
						
						
							lasagne s bešamelem remoska, 
						
						
							lasange v remosce, 
						
						
							lazaně v remosce, 
						
						
							recepty do remosky, 
						
						
							pečení lasagne, 
						
						
							náplně do lasagni, 
						
						
							recept z remosky, 
						
						
							lassagne v remosce, 
						
						
							lazagne z remosky, 
						
						
							lasagne z remosce, 
						
						
							platy na lassagne
						
					
						Suroviny:
						
							těstoviny lasagne, 
						
						
							máslo, 
						
						
							mléko, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							ořech muškátový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							maso mleté, 
						
						
							rajče loupané, 
						
						
							lečo sterilované, 
						
						
							sůl, 
						
						
							koření
						
					
 
	 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
	 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (10)
Bolonske lasagne jsou vyjimkou, protoze musi obsahovat prave bolonske ragu, besamel a parmezan. Platy testoviny by mely byt "zelene", tedy pripravene s pridanim propasirovaneho spenatu pri zadelavani testa, ale dogma to neni.
Dalsi vyjimkou jsou Lasagne po neapolsku, ktere se pripravuji s rajcatovou omackou, smazenymi mini kulickami z mleteho masa, mozzarellou a ricottou.
No a v receptu je jiného to, že je dělaný v remosce, abych případným zájemcům ukázal že to jde.. Zkus to a poděl setaky o nějaký ten recept, je to fajn a lidi tady se jistě budou těšit....