Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 434 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,98 g |
Tuky | 2,62 g |
Vláknina | 55,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 168,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slovácká hřibová kyselica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Akw9
Moje poznámka
Slovácká hřibová kyselica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Akw9
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Fešák
LuccHansel před 1 minutou
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 17 minutami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 38 minutami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 3 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
hribova polevka ze zelim a klobasou,
slovácké di,
kyselica,
slovacka polevka kyselica,
hřibová polévka s kyselým zelím,
hřibová polévka se zelím,
vánoční valašská kyselica s trnkama,
valasska hribova kyselice,
hřibová polévka příprava,
polévka kyselica,
slovácké recepty,
hřibova kulajda recept,
recept na slovackou kyselica,
slovácká valašská kyselica,
kyselica recept,
valašská hřibová polévka,
kyselica s trnkama,
slovácká kyselica s povidly,
recepty-slovácká kyselica,
recept na hřibovou bramboračku
Suroviny:
houby sušené,
zelí kysané,
fazole sterilované,
brambory,
klobása,
cibule,
sádlo,
smetana,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř,
sůl,
kmín celý,
mouka
Komentáře (2)