Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 434 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,98 g |
Tuky | 2,62 g |
Vláknina | 55,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 168,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slovácká hřibová kyselica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Akw9
Moje poznámka
Slovácká hřibová kyselica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Akw9
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 1 hodinou
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 23 minutami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 41 minutami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 52 minutami
Květákové karbanátky
Valis před 1 hodinou
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 1 hodinou
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 1 hodinou
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 1 hodinou
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 2 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 4 hodinami
Tématické fráze:
hribova polevka ze zelim a klobasou,
slovácké di,
kyselica,
slovacka polevka kyselica,
hřibová polévka s kyselým zelím,
hřibová polévka se zelím,
vánoční valašská kyselica s trnkama,
valasska hribova kyselice,
hřibová polévka příprava,
polévka kyselica,
slovácké recepty,
hřibova kulajda recept,
recept na slovackou kyselica,
slovácká valašská kyselica,
kyselica recept,
valašská hřibová polévka,
kyselica s trnkama,
slovácká kyselica s povidly,
recepty-slovácká kyselica,
recept na hřibovou bramboračku
Suroviny:
houby sušené,
zelí kysané,
fazole sterilované,
brambory,
klobása,
cibule,
sádlo,
smetana,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř,
sůl,
kmín celý,
mouka
Komentáře (2)