Utopenci - vyzkoušený nálev
Hledáte ten nejlepší recept na nálev pro naložení utopenců, který bude opravdu vyladěný k dokonalosti? Pak rozhodně vyzkoušejte tento. Je opravdu snadný a zvládne ho i začátečník. Tak se do něho pusťte, ať máte co nejdříve naloženo.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 937 kJ / 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,20 g |
Tuky | 3,90 g |
Vláknina | 103,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 176,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci - vyzkoušený nálev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m3K9
Moje poznámka
Utopenci - vyzkoušený nálev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m3K9
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 4 minutami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 1 hodinou
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Krůtí roštěná
Diviska87 před 1 hodinou
Rajčatový protlak
douver před 2 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 4 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 6 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 6 hodinami
Tématické fráze:
nálev na utopence,
utopenci nálev,
recept na lák na utopence,
lák na utopence,
recept na utopence,
nalev utopenci,
nálev na utopence recepty,
recepty lák na utopence,
recept nálev na utopence,
nálev do utopenců,
lák utopence,
nálev na utopenci,
utopenci recept,
nálev na utopence recept,
nålev na špekåčky,
utopence nálev,
nalev pro utopence,
recept na nalev na utopence,
nakev na utopence,
nálev utopenec
Suroviny:
ocet,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
sůl,
cukr,
okurka čerstvá,
kapie,
cibule
Komentáře (25)
No jo, no..., každej jsme nějakej, že
Pouze jsem vám navrhl pro uživatele komfortnější řešení
Má vlastní výrobnu,klobásy ,šunku,zabijačkové -vynikající, tak zkusím jeho špekáčky.
Jak čtu Vaše recepty a komentáře, vidím, že jste duševně velice,velice mladá
Zdenka.s s tou "starou osobou"
No, bych to pojal opačně
Vložit rcp na 1kg a každý si už poradí i se sprostou násobilkou
A dokonce i bez trojčlenky, že
Přeji hezkou neděli
No, kvalita špekáčků je alfa a omega receptu...to si musí každý najít...pokud se špekáček nedá opéct na klacku ani ogrilovat, protože vznikne podivný fujtajbl produkt, tak nemá ani v utopencích co dělat...
Myslíš, že bych ten rozpočet na kilo špekáčků měla přidat (třeba do pznámky)?
Plnění proříznutých špekounů cibulí, okurkou, feferonkovou pastou atd. dělávám, do prostorů mezi cibuli a okurky vkládám, ale použití nálevu z okurek ( tady bych byla opatrná, za mne domácí nebo znojemské) a kapií
Za mne to nejlepší co jsi sem vložila...trojčlenkou to přepočtu na nějaké menší množství