Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 834 100 kJ / 677 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126 017,25 g |
Tuky | 19 206,42 g |
Vláknina | 41,54 g |
Cholesterol | 240,00 g |
Sodík | 313,49 g |
Sůl | 603,82 g |
Sacharidy | 90,77 g |
Postup přípravy
Vložíme do pomalého hrnce, přidáme ve 2 lžících vody rozpuštěný bujón, kmín a sůl. Pomalíme 2 hodin na L. Krok 2: Maso nakrájíme na kostky, přidáme do pomalého hrnce, promícháme a pomalíme další 2 hodiny na L. Krok 3: Po čtyřech hodinách rozmícháme mouku ve dvou lžících vody, přidáme do hrnce a dobře promícháme. Pomalíme ještě 2 hodiny na L.
Doba pomalení závisí na typu hrnce a na velikosti nakrájené mrkve a masa. Uvedené časy jsou orientační.
Zveřejněno 6. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkev s vepřovým masem PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lG67
Moje poznámka
Mrkev s vepřovým masem PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lG67
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 30 minutami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z cukety
Martina101 před 23 minutami
Vepřové na houbách
radbastim před 28 minutami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 29 minutami
Těstovinový salát
Elen0766 před 45 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 1 hodinou
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 1 hodinou
Nivová omáčka
PetrM před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 2 hodinami
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na mrkvi v pomalém hrnci,
vepřové v mrkví pomalý hrnec,
vepřové s mrkví v pomalém hrnci,
vepřove v mrkvi v pomalem hrnci,
pomaly hrnec veprove v mrkvi,
vepřové v mrkvi ph,
mrkev s vepřovým masem v pomalém hrnci,
vepřove maso v ph,
vepřove na mrkev,
maso s mrkvi v ph,
vepřové s mrkví v v pomalém hrnci,
pomalý hrnec maso na mrkvi
Suroviny:
cibule,
mrkev,
maso vepřové,
bujon kuřecí,
mouka hladká,
kmín celý,
sůl
Komentáře (6)
A pokud mají na mysli spotřebu energie, tak ta si naopak myslím stejná bude - Low 6 hodin nebo High 4 hodiny...
Tady lze spíše říci, že dvě to dělají různě a vyjde to (takřka) nastejno
https://www.toprecepty.cz/recept/21952-veprove-mas...
No, tedy až na rozdílnou potřebu toho nejdražšího co v životě máme, že