Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenát s drůbežím masem a těstovinou

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cvrnda cvrnda

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 886 kJ /
2 841 kcal
Bílkoviny250,23 g
Tuky26,47 g
Vláknina28,60 g
Cholesterol 449 mg
Sodík 630 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy387,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky, okořeníme a restujeme. Zpěníme cibulku, přidáme špenát, česnek, sůl, pepř, trochu smetany a povaříme. Krok 2: Uvaříme těstoviny, přidáme bazalku. Krok 3: Poté můžeme vše smíchat a posypat nastrouhaným parmazánem.

Zveřejněno 4. 4. 2012

Poznámka autora cvrnda

Osobně jsem parmazán nedával a na maso jsem použil směs koření

"DĚTENICKÉ-STŘEDOVĚK"

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EGwm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EGwm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Špenát s těstovinou dělám taky ale těstoviny by měly být domácí to je potom dobrota;-):-p

Posílám fotografie dnešní večeře, u nás je to docela oblíbená, rychlá klasika. Špenát byl čerstvý, je teď pěkný a levný všude. Jen to staročeské koření jsem vynechala, to si nechám na vepřovou a tady jsem dochutila pouze dobromyslí.
Jinak :-p:-)

Já mám (kromě koření) jednu výtku, použila bych čerstvý listový špenát.Jinak jistě moc dobré:yes:.

Špenát s těstovinou jsem ještě nejedl, neříkám, že je to špatné. Mně tam vadí ta kombinace Staročeské koření, bazalka a kdybych tam ještě navrch nasypal ten parmazán, tak nevím.

Taky mám ráda těstoviny s kuřecím a špenátem, ale asi bych vynechala to výrazné staročeské koření, to se mi k tomu nějak nehodí. Jinak dobrý;-)

rozmarynaH:OK

No pane Ladislave, vaše slovo "posipat" se píše s tvrdým "y" a "spěnit" se "z". :-D A fotečka by byla také fajn. Jinak mám špenát s těstovinami moc ráda.:-p

Tématické fráze:
špenát s těstovinami, čerstvý špenát s těstovinami, listový špenát s těstovinami, listový špenát s testovinou, čerstvý listový špenát recept, listový špenát čerstvý recept, čerstvý špenát recept, špenát s těstovinami a kuřecím masem, spenat s testovinama, špenát s těstovinou, recept na čerstvý listový špenát, čerstvý listový špenát se smetanou, listový špenát s testovinami recept, špenát s těstovinami a smetanou, losos se špenátem a těstovinami, špenát čerstvý recept, listový špenát s kuřecím masem, cerstvy spenat, recepty z čerstvého špenátu, listový špenát s těstovinama

Suroviny:
špenát, prsa kuřecí, těstoviny, cibule, česnek, sůl, pepř, koření staročeské, bazalka čerstvá, sádlo, smetana

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu