Rychlohousky bez droždí
Pokud toužíte po čerstvé houstičce ke snídani a nechce se vám nikam chodit, můžete využít tento recept. Je snadný, rychlý a smotat tři pramínky těsta jako cop zvládne každý. Pokud ne, upečte ve tvaru rohlíků.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 797 kJ / 3 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,54 g |
Tuky | 132,68 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 3,60 g |
Sůl | 9,43 g |
Sacharidy | 375,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlohousky bez droždí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R92w
Moje poznámka
Rychlohousky bez droždí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R92w
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 14 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp
Tereziena před 1 hodinou
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 2 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 8 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 10 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 10 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 10 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 11 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 11 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 12 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 13 hodinami
Tématické fráze:
housky recept bez droždí,
recepty z droždí,
housky bez droždí,
naan bez droždí,
uni obi hodonín,
recepty bez drozdi
Suroviny:
mouka hladká,
kypřící prášek,
vejce,
tvaroh odtučněný,
voda,
olej,
sůl,
vejce,
kmín celý
Komentáře (17)
Kelímek?
Čertví
250 ml - hrnek
200 ml - sklenka (kdysi univerzální míra zvaná hořčičák
150 ml - kelímek