Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 296 kJ / 2 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,64 g |
Tuky | 78,30 g |
Vláknina | 28,10 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 311,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vajíčka, cukr, kakao, olej a citronovou kůru ušleháme do pěny, vmíchejte mouku s kypřícím práškem, nakonec přidáme nastrouhanou mrkev a jedno jablko.
Krok 2: Nalijeme do vymazané a vysypané dortové formy a pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut.
Zveřejněno 19. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvový koláč s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgqM
Moje poznámka
Mrkvový koláč s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgqM
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 16 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 20 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 16 minutami
Toskánský bůček
poirotka před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 1 hodinou
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 5 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Tématické fráze:
mrkvový koláč s tvarohem,
časopis albert,
albert recepty,
moučníky z mrkve,
albert casopis s recepty,
mrkvovi kolac,
mrkvovy kolac albert,
mrkvoví dort,
mrkvový dort albert,
odlehčené krémy,
koláč z mrkve,
moučník z mrkve,
odlehčený dortový krém,
koláč s mrkví,
odlehčený krém recept,
recept na mrkvový koláč,
kakaový mrkvový koláč,
krém na mrkvový koláč,
recepty z časopisu albert,
kolac mrkvovy
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
olej,
kakao,
kypřící prášek,
mrkev,
mouka hrubá,
kůra citronová,
jablko,
tvaroh,
pomazánkové máslo bez příchuti,
med
Komentáře (6)
Daniello, jasně, mrkev je super i v žabích hubách
Fotku+5bodík posílám a za inspiraci děkuji