Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 345 kJ / 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,86 g |
Tuky | 13,54 g |
Vláknina | 2,33 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 6,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle mírně osmahneme nadrobno nakrájenou šalotku se zeleninou.
Krok 2: Maso nakrájíme na kostky (přílišné tučné okrájíme) a přidáme do hrnce spolu s vodou a kořením. Přikryjeme a necháme asi 2 hodiny dusit. Dle chuti můžeme osolit.
Podáváme s chlebem či jiným pečivem.
Podáváme s chlebem či jiným pečivem.
Zveřejněno 9. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKVq
Moje poznámka
Gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKVq
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 5 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 13 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 17 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná banánová bábovka
Borinka před 15 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 40 minutami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 53 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 2 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 5 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 14 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 14 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 15 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule šalotka,
mrkev,
petržel,
máslo,
bobkový list,
ocet,
voda,
koření provensálské
Komentáře (8)
No ale jak autorka nepatří mezi mé favoritky, tak tohle se mi líbí - čisté chutě, je už na každém, jestli místo provensálského koření nezvolí majoránku ( to bych asi zvolila já) nebo tymián....ale dobré to bude určitě....ta lžíce v misce
No a proč ne?