Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 345 kJ / 561 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,86 g |
| Tuky | 13,54 g |
| Vláknina | 2,33 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 429 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 6,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle mírně osmahneme nadrobno nakrájenou šalotku se zeleninou.
Krok 2: Maso nakrájíme na kostky (přílišné tučné okrájíme) a přidáme do hrnce spolu s vodou a kořením. Přikryjeme a necháme asi 2 hodiny dusit. Dle chuti můžeme osolit.
Podáváme s chlebem či jiným pečivem.
Podáváme s chlebem či jiným pečivem.
Zveřejněno 9. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKVq
Moje poznámka
Gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKVq
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 6 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 7 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 9 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 10 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 11 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 12 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 2 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 2 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 2 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 3 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 3 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule šalotka,
mrkev,
petržel,
máslo,
bobkový list,
ocet,
voda,
koření provensálské
Komentáře (8)
No ale jak autorka nepatří mezi mé favoritky, tak tohle se mi líbí - čisté chutě, je už na každém, jestli místo provensálského koření nezvolí majoránku ( to bych asi zvolila já) nebo tymián....ale dobré to bude určitě....ta lžíce v misce
No a proč ne?