Bezový cheesecake
Lehký, krémový a voňavý po květech bezu – tenhle cheesecake je dokonalým dezertem pro jarní a letní dny. Kombinuje jemnost tvarohové náplně s květinovým nádechem bezového sirupu a křupavým sušenkovým základem.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 393 kJ / 3 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,94 g |
Tuky | 224,87 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,41 g |
Sacharidy | 225,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezový cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7n8
Moje poznámka
Bezový cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7n8
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 48 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 4 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 6 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Suroviny:
sušenky máslové,
máslo,
květy černého bezu,
smetana ke šlehání,
tvaroh plnotučný,
sýr měkký tavený,
cukr moučkový,
vejce,
žloutek,
květy černého bezu,
limetka
Komentáře (18)
Přeji Vám, ať se Vám daři ve všem
Eja57:
Jen - korpus je poměrně tmavý, jaké jsou myšleny sušenky? Fotka samozřejmě trochu mate, ale vypadá to na nějaké kakaové.....