Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 452 kJ / 1 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,53 g |
Tuky | 72,37 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 188 mg |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 7,58 g |
Sacharidy | 25,53 g |
Postup přípravy
Necháme přejít var a podáváme s rýží nebo chlebem, případně s bramborovými hranolky, posypané dle chuti nasekanou cibulkovou natí, koriandrem nebo petrželkou.
Zveřejněno 20. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí steakové proužky s pak choi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5NkY
Moje poznámka
Hovězí steakové proužky s pak choi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5NkY
Nejnovější recepty
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 3 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou s cuketou a sušenými rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkový závin podle německé Omy
iva.dostalova@seznam.cz před 18 minutami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
KamiF před 35 minutami
Řecká musaka
ceslo před 40 minutami
Kvasnicová polévka
Kajkajak před 40 minutami
Polévka z mletého masa - oblíbená ze školní jídelny
Leiinka před 1 hodinou
Sendvič caprese
Runser před 1 hodinou
Katův šleh a bramboráčky
Berdey před 1 hodinou
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
stefi.f47 před 1 hodinou
Segedínský guláš
Marus28 před 2 hodinami
Meruňkové řezy s tvarohem
Ryskova7 před 2 hodinami
Suroviny:
steak hovězí,
zelí čínské pak choi,
cibule,
olej rostlinný,
olej sezamový,
omáčka sojová,
ústřicová omáčka,
ocet rýžový,
cukr,
zázvor,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
škrob kukuřičný
Komentáře (15)
Pro mne je minutková úprava hovězího i fakt top kvality tabu - minutkové roštěnky končí v papiňáku, minutkový Stroganov v kastrole...jsem na to prostě chomout...
Tož já nevím...
Abychom v druhém kroku krájeli PŘES VLÁKNO, tak plátky v prvém kroku krájíme po vlákně, že
Pokud v prvém kroku krájíme (jak bývá obvyklé) přes vlákno, pak proužky budou vždy přes vlákno, že