Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 234 kJ / 773 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,06 g |
| Tuky | 35,21 g |
| Vláknina | 16,21 g |
| Cholesterol | 136 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,41 g |
| Sacharidy | 38,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní tatarák s kapary a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ox53
Moje poznámka
Letní tatarák s kapary a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ox53
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 44 minutami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 11 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové linecké
Hankali před 2 minutami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 35 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 38 minutami
Ovesné banánové sušenky
Panova před 45 minutami
Vánočka III
IvaBrabi před 1 hodinou
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 2 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 3 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 11 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 12 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
cibule červená,
česnek,
kapary,
rajče sušené,
parmazán,
hořčice dijonská,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
olej olivový,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (3)