Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené brambory

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

savlinka savlinka

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: dle kolik dáte brambor

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Brambory umyjeme a nakrájíme na měsíčky i se slupkou, dáme na pekáč vymaštěný sádlem. Krok 2: Posypeme vegetou či grilovacím kořením, osolíme a pečeme v troubě, dokud brambory nejsou krásně červené. Krok 3: Pak troubu vypneme a do brambor vmícháme nastrouhaný česnek.

Zveřejněno 4. 6. 2009

Poznámka autorky savlinka

Je to rychlé a dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r06B

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r06B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

tomuhle se u nás říká "brambory na psa", máme je moc rádi :-)

Moc hezké a jistě i chutné bramburky ... vyzkouším, s česnekem jsem zatím nedělal :-) :yes: +5

Savlinko, tak toto je jídlo, které je poslední dobou oblíbené u mého muže. Dokonce nakrájené (ale oloupané)brambory a na mírně pomaštěném pečícím papíře vyžaduje jako přílohu místo vařených brambor k masu. Nebo i samotné s kýškou nebo podmáslím. A utřený česnek k tomu také musí být.:yes:+

Jo,jo,je to dobrota :-p:-p:-p a zapít nějakou kyškou nebo kefírem....:yes:

Děláme si často s přítelem na večeři. Mňam:yes::yes: +

Zapečené brambory nám moc chutnají, ať už jsou zapečené s čímkoliv, ale přece jenom s česnekem nejvíc:-p;-)

Tématické fráze:
zapečené brambory, zapečené brambory s česnekem, brambory s kyškou, zapečené brambory s podmáslím, brambory s kefírem, zapečené brambory s kefírem, zapečené brambory se slupkou, recepty z brambor, brambory zapečené, zapečené brambory recept samotné, zapecene brambory recept, zapékané brambory s česnekem, recepty zapečené brambory, zapečené brambory v troubě, zapečené brambory samotné, zapékaný brambory, brambory na pecicim papire, zapecene brambory s kyskou, zapékané brambory s podmáslím, brambory pečené na pečícím papíře

Suroviny:
brambory, koření grilovací, sůl, česnek, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu