Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 908 kJ / 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,76 g |
| Tuky | 5,23 g |
| Vláknina | 41,94 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 4,84 g |
| Sůl | 10,50 g |
| Sacharidy | 72,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nudle uvaříme dle návodu na balíčku. Zelí najemno nakrájíme nebo nastrouháme. Krevety osolíme a opepříme, Česnek s feferonkou nakrájíme na malé kousky
Krok 2: Do rozehřáté pánve s olejem dáme orestovat zelí, asi tak po minutce přidáme krevety a zhruba 5 minut opékáme. Na směs krevet a zelí dáme 1 PL sójové omáčky, přidáme česnek s feferonkou a dále opékáme.
Krok 3: Jakmile je vše dostatečně opečeno, přidáme ke směsi nudle, zbytek sójové omáčky, ústřičnou omáčku a pórek a chvíli smažíme vše spolu dohromady, aby se nudle lehce opekly.
Zveřejněno 26. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Japonské UDON nudle s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qyVp
Moje poznámka
Japonské UDON nudle s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qyVp
Nejnovější recepty
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 18 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácený jablečný koláč - Tarte Tatin
Zlatka75 před 16 minutami
Vepřová krkovice s bylinkami
Hedvika04 před 30 minutami
Bavorské vdolečky
Dieta před 1 hodinou
Marinovaný zelný salát
Radovan123 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 3 hodinami
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 4 hodinami
Smažená rýže
Kajkajak před 10 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 10 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 11 hodinami
Suroviny:
nudle,
krevety,
zelí bílé,
feferonka,
česnek,
pórek,
omáčka sojová,
ústřicová omáčka
Komentáře (3)