Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 000 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,59 g |
Tuky | 46,11 g |
Vláknina | 16,35 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 243 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 75,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Holubky v paprikové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvxg
Moje poznámka
Holubky v paprikové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvxg
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 1 hodinou
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 4 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 4 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 5 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 5 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 7 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 7 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 8 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 8 hodinami
Tématické fráze:
balene zelí,
recept na balené zelí,
recept na holubky,
balené zelí v receptech,
holubky,
holubky recept,
recepty na balené zelí,
pecene holubky,
recept holupky,
balené zelí recepty,
holubky z mletého masa,
papriková omáčka recept,
balené zelí holubky,
priprava na holubky,
balene holubce,
recept holubky,
recepry na holubky,
golubky,
balene zeli s mlwtym masem,
balený zelí
Suroviny:
zelí hlávkové,
kapie červená,
rýže,
maso mleté,
cibule,
česnek,
majoránka,
pepř,
sůl,
kmín celý,
vejce,
vývar
Komentáře (3)