Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 339 kJ / 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,76 g |
Tuky | 13,78 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní kuřecí směs s játry a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J4PD
Moje poznámka
Pikantní kuřecí směs s játry a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J4PD
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 10 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 10 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 11 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 12 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 13 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 15 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 16 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 16 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 17 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 17 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 17 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 18 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 18 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
játra kuřecí,
cibule,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
protlak rajčatový,
cukr,
pasta harissa,
vývar kuřecí,
škrob,
pepř mletý,
sůl,
olej rostlinný
Komentáře (16)
Moc dobrá směska. Uvařila jsem půlku pikantní a druhou bez harrisy. Všichni chválili
No když to chceš vidět si otevři jejich web...ja nesnáším baby v krámech
Játra nespařuji, ale našel jsem hafo rcp, kde se játra spařují a skoro stejné množství otázek, proč že se to vlastně dělá?
Stran délky tepelné úpravy je rozhodující vystihnout ten správný okamžik, kdy už z masa po vpichu nevytéká krev ani růžová šťáva; pak jsou játra jako máslo
Na rozdíl od vepřových jater (hovězí jsem nedělal celá desetiletí) nejsou drůbeží játra na zpracování tak choulostivá
OT
Óóó přírodo! Mít doma nějaké játro, tak ho hnedle hodím na pánvičku s kouskem sádla a sním ho jen tak (sůl, pepř a možná kapka vorčestru
Inak, máš to krásne, ako vždy.