Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 339 kJ / 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,76 g |
Tuky | 13,78 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní kuřecí směs s játry a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J4PD
Moje poznámka
Pikantní kuřecí směs s játry a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J4PD
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 2 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 3 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 1 hodinou
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 1 hodinou
Dort z palačinek
Martina5672 před 1 hodinou
Řezy raffaelo
Martina5672 před 1 hodinou
Tažený štrúdl
Lenuus před 1 hodinou
Jablkový perník
collins před 3 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 5 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 6 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 8 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 8 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
játra kuřecí,
cibule,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
protlak rajčatový,
cukr,
pasta harissa,
vývar kuřecí,
škrob,
pepř mletý,
sůl,
olej rostlinný
Komentáře (16)
Moc dobrá směska. Uvařila jsem půlku pikantní a druhou bez harrisy. Všichni chválili
No když to chceš vidět si otevři jejich web...ja nesnáším baby v krámech
Játra nespařuji, ale našel jsem hafo rcp, kde se játra spařují a skoro stejné množství otázek, proč že se to vlastně dělá?
Stran délky tepelné úpravy je rozhodující vystihnout ten správný okamžik, kdy už z masa po vpichu nevytéká krev ani růžová šťáva; pak jsou játra jako máslo
Na rozdíl od vepřových jater (hovězí jsem nedělal celá desetiletí) nejsou drůbeží játra na zpracování tak choulostivá
OT
Óóó přírodo! Mít doma nějaké játro, tak ho hnedle hodím na pánvičku s kouskem sádla a sním ho jen tak (sůl, pepř a možná kapka vorčestru
Inak, máš to krásne, ako vždy.