Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 489 kJ / 356 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,10 g |
| Tuky | 11,55 g |
| Vláknina | 20,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 336 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 42,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ledový salát s hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YzM0
Moje poznámka
Ledový salát s hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YzM0
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 10 minutami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 9 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 9 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 11 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 11 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 12 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 13 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 13 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 13 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 14 hodinami
Suroviny:
salát ledový,
cibulka jarní,
rajče cherry,
hořčice plnotučná,
cukr třtinový,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Občas je hlávkového salátu až až a je potřeba sklidit vícero hlávek
No a co s ním, než ho sním
U nás se osvědčilo:
Rozebrat hlávky na jednotlivé listy, oprat v míse (lépe ve dřezu) v přebytku vody, po částech odstředit v ruční odstředivce, zlehka nacpat (to je protimluv
Jako čerstvý vydrží několik dní
Může se stát, že listové žebro na konci zahnědne, takže před použitím se odlomí (odkrojí)
No, obsah odkazu je notoricky znám i abstinentům