Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 812 kJ / 1 150 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,56 g |
| Tuky | 33,76 g |
| Vláknina | 75,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 966 mg |
| Sůl | 2,09 g |
| Sacharidy | 122,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z červené čočky s řapíkatým celerem, kari a kokosovým mlékem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxO2
Moje poznámka
Polévka z červené čočky s řapíkatým celerem, kari a kokosovým mlékem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxO2
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 10 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 5 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 5 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 5 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 6 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Suroviny:
čočka červená,
celer,
koření kari,
zázvor,
mléko kokosové,
vývar zeleninový,
sůl,
chilli,
koriandr čerstvý,
petržel
Komentáře (11)
Poznámka k předchozí diskusi: Dajdo a magdalenko, já jsem se autorky receptu maris slušně zeptal, proč dává současně koriandr i petržel a maris mi odpověděla, že má ráda hodně zeleného a výraznou chuť koriandru trochu tlumí petrželí. To je pro mě zcela uspokojivá odpověď. Zdůrazńuji, že jsem se slušně zeptal, recept jsem nekritizizoval, tak nechápu, proč na mě musíte hned útočit. Vaše reakce jsou neadekvátní. Snad by se měly hodnotit recepty, nikoliv neomylnost jednotlivých kuchařek.