Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Polévka z červené čočky s řapíkatým celerem, kari a kokosovým mlékem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 2. 2021 16:48

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 812 kJ / 1 150 kcal
Bílkoviny51,56 g
Tuky33,76 g
Vláknina75,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 966 mg
Sůl2,09 g
Sacharidy122,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

magdalenka

26. 10. 2021 15:31

Tonja: môžete mi odpovedať, ako a kde na vás ja útočím?

Tonja

26. 10. 2021 15:27

Uvařil jsem a hodnotím: Polévka je velmi dobrá, takové já mám rád.

Poznámka k předchozí diskusi: Dajdo a magdalenko, já jsem se autorky receptu maris slušně zeptal, proč dává současně koriandr i petržel a maris mi odpověděla, že má ráda hodně zeleného a výraznou chuť koriandru trochu tlumí petrželí. To je pro mě zcela uspokojivá odpověď. Zdůrazńuji, že jsem se slušně zeptal, recept jsem nekritizizoval, tak nechápu, proč na mě musíte hned útočit. Vaše reakce jsou neadekvátní. Snad by se měly hodnotit recepty, nikoliv neomylnost jednotlivých kuchařek.

magdalenka

3. 7. 2021 09:32

Tonja: nie som Dajda, ale snáď môžem odpovedať...pozrite si, prosím, link, čo dala Dajda, aj diskusiu pod tým receptom.

Tonja

2. 7. 2021 20:28

Dajda: Dajdo, odpovídáš na můj dotaz. Pro Tvůj případ by to bylo tak, že k masu dáš smetanovou omáčku i červené víno se zavařeninou, obojí společně, obojí dohromady. Toto jsi tak udělala?

maris

26. 2. 2021 12:49

Dajda: děkuju:-K

maris

26. 2. 2021 12:47

Tonja: mám ráda hodně zelených bylinek v polévkách. Koriandr je hodně výrazný, tak jsem ho doplnila ještě i hladkolistou petrželí, která zase tak výrazná není a s koriandrem se rozhodně netluče. ;-), ale rozhodně se může dát buď to nebo ono, každý podle chuti;-):-8

Dajda

26. 2. 2021 12:40

Tonja: Tak proč to jednou nezkusit dohromady? ;-) Maris recepty jsou výborné. Například: léta jsem dělala maso buď se smetanovou omáčkou (svíčková) nebo na červeném víně se zavařeninou. Zdálo se, že to dohromady nejde. Nicméně jednou jsem to podle Maris zkusila dohromady https://www.toprecepty.cz/recept/9407-veprova-kyta... a sama jsem se přesvědčila, k jakému skvělému konci to vede! <3

Tonja

26. 2. 2021 12:11

Dotaz: Proč kombinujete petržel a koriandr? Podle mého názoru se do konkrétních jídel používá buď to nebo ono, buď petrželka nebo koriandr. Tak to alespoň v originálech receptů nacházím; v Evropě petržel, v Asii koriandr, jen v oblasti arabských států ve Středomoří obojí, ale ne dohromady.

maris

19. 2. 2021 17:34

Terezko, moc děkuju:-K

tejaja

19. 2. 2021 17:08

Maruška, krásna polievočka.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: čočka červená, celer, koření kari, zázvor, mléko kokosové, vývar zeleninový, sůl, chilli, koriandr čerstvý, petržel

TopRecepty.cz

Polévka z červené čočky s řapíkatým celerem, kari a kokosovým mlékem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pxO2