Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 130 kJ / 3 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,54 g |
Tuky | 147,06 g |
Vláknina | 39,45 g |
Cholesterol | 44 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 490,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné řezy v kakaovopomerančovém polštářku z kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXQj
Moje poznámka
Jablečné řezy v kakaovopomerančovém polštářku z kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXQj
Nejnovější recepty
Krevety
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 7 hodinami
Květáková polévka
Přidáno před 12 hodinami
Tažený jablečný závin podle I. Fabešové
Přidáno před 14 hodinami
Rychlá šlehačková bábovka
Přidáno 24. 9. 2025 20:39:13
Camembert s bramborem z mikrovlnné trouby
Přidáno 24. 9. 2025 20:31:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkový hrnkový koláč
Elzinka před 2 hodinami
Vepřový guláš s klobásou
Elzinka před 2 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Skunk před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
katkaferencik před 5 hodinami
Olejový korpus na dort
IvanaRr před 6 hodinami
Katův šleh
JaniceKey před 6 hodinami
Květákový mozeček
boxerka69 před 6 hodinami
Rýžový salát s tuňákem
Dana Lubovska před 6 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
Vavrofka před 7 hodinami
Holandské řízky
BublinaF před 7 hodinami
Tématické fráze:
pečení z kefíru,
jablečný koláč z kefíru,
kefirove řezy s jablky,
kefír jablka,
pečení s z kefíru,
pečení s kefíru,
jablečny koláč kefir,
kefírové řezy s s jablky,
dia jablečné řezy,
podmáslí nebo kefír,
peceni kefirove rezy,
kefírov jablk,
kefírová jablečná,
recept jablečná kefírová,
recepty sladkosti z kefíru,
kefir recepty,
jablečný moučník z kefíru,
sladkost z kefíru,
kefírové řezy s jablky dia,
řezy s kefírem a jablky
Suroviny:
kefír,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
olej,
cukr,
kakao,
kefír,
pomeranče,
jablko,
Komentáře (22)
Tak jsem upekla a já fakt nesnáším loupat a strouhat jablka a loupání pomerančů. ALE buchta je taaaaaaak dooobraaaa, že to přežiju a budu rozhodně péct zase