Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 130 kJ / 3 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,54 g |
Tuky | 147,06 g |
Vláknina | 39,45 g |
Cholesterol | 44 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 490,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné řezy v kakaovopomerančovém polštářku z kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXQj
Moje poznámka
Jablečné řezy v kakaovopomerančovém polštářku z kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXQj
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 7 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 10 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno 10. 8. 2025 14:52:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 32 minutami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 1 hodinou
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 1 hodinou
Oříšková bábovka
Kattyy před 2 hodinami
Květákový mozeček
mcmiruska před 2 hodinami
Karbanátky s cuketou a uzeným sýrem
Hedvika04 před 2 hodinami
Cuketovo - perníkové muffiny
Hedvika04 před 2 hodinami
Mini Pavlova
Nikijaho před 3 hodinami
Těstovinový salát
RaeRea před 4 hodinami
Mirabelkový sirup
Yvajs před 4 hodinami
Tématické fráze:
pečení z kefíru,
jablečný koláč z kefíru,
kefirove řezy s jablky,
kefír jablka,
pečení s z kefíru,
pečení s kefíru,
jablečny koláč kefir,
kefírové řezy s s jablky,
dia jablečné řezy,
podmáslí nebo kefír,
peceni kefirove rezy,
kefírov jablk,
kefírová jablečná,
recept jablečná kefírová,
recepty sladkosti z kefíru,
kefir recepty,
jablečný moučník z kefíru,
sladkost z kefíru,
kefírové řezy s jablky dia,
řezy s kefírem a jablky
Suroviny:
kefír,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
olej,
cukr,
kakao,
kefír,
pomeranče,
jablko,
Komentáře (22)
Tak jsem upekla a já fakt nesnáším loupat a strouhat jablka a loupání pomerančů. ALE buchta je taaaaaaak dooobraaaa, že to přežiju a budu rozhodně péct zase