Retro kaťák
Připravte si k obědu českou hospodskou klasiku - katův šleh. Jídlo připravíte z vepřové kýty, restované spolu s cibulí, paprikou, jarní cibulkou a chilli, s omáčkou z drcených rajčat. Tato pikantní masová směs chutná výborně s bramboráčky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 355 kJ / 1 041 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,43 g |
| Tuky | 24,17 g |
| Vláknina | 11,60 g |
| Cholesterol | 280 mg |
| Sodík | 402 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 46,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Retro kaťák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2VLP
Moje poznámka
Retro kaťák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2VLP
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 6 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 8 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 1 hodinou
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 3 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 4 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 4 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 6 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 6 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 6 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 6 hodinami
Tématické fráze:
katak s rýží,
retro recepty z vepřového masa,
retro maso recepty,
katák z vepřového masa,
kluci v akci - kaťák
Suroviny:
kýta vepřová,
olej slunečnicový,
cibule,
cibulka jarní,
paprika čerstvá červená,
chilli paprika čerstvá,
rajče drcené,
okurky sterilované,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)