Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 550 kJ / 2 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,81 g |
Tuky | 178,70 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 93,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVDJ
Moje poznámka
Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVDJ
Nejnovější recepty
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 1 hodinou
Dušené vepřové nudličky a plátky mrkve
Přidáno před 2 hodinami
Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne
Přidáno před 2 hodinami
Penne se zeleninou a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové plátky na hříbkách s koprem
Přidáno před 2 hodinami
Obalované patizonové podkovičky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka
Iliis před 8 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Cedrych před 1 hodinou
Hovězí hospodský guláš
vlnovy@seznam.cz před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
AnKo312 před 3 hodinami
Kokosové kostky
elcarmont2 před 3 hodinami
Kuře kung-pao
jarmila58 před 3 hodinami
Vynikající mrkvové řezy
kraka před 3 hodinami
Pórková polévka s česnekem
TondaJ před 4 hodinami
Dýňová polévka s mrkví
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
AlenkaK před 4 hodinami
Tématické fráze:
canelloni,
canelloni se špenátem,
canelloni recepty,
canneloni,
zapečené cannelloni se špenátem,
canneloni recept,
caneloni se spenatem,
raclete recepty,
zapečené canelloni,
canelloni recept,
leerdamer,
recept na canelloni,
špenátové canneloni,
canneloni plněné špenátem,
raclete,
recepty na raclete,
canneloni recepty,
cannelloni se sýrem,
recepty canelloni,
recepty canneloni
Suroviny:
špenát mražený,
sýr mozzarella,
sýr raclette,
sýr leerdamer,
cannelloni,
máslo,
máslo,
mouka celozrnná,
smetana,
sýr chedar,
sýr mozzarella
Komentáře (3)
Jenom jedna věc: Jste se jistá tou moukou? Nepatří tam něco jako třeba dvě lžíce? Já jsem nasypala sotva půlku, než jsem si stihla uvědomit svou chybu a pak jsem tam musela dát dvě šlehačky, aby se omáčka vůbec pohnula, aby to nebyla jenom koule (takže mi jí přirozeně hafo zbylo.)
Taky když jsem hodila ty sýry ke špenátu, tak hrozně zřídly až na vysloveně vodovou hustotu (možná to bylo nekvalitní nivou, nevím,) ale asi je lepší je přidat k trochu vychladlému špenátu a dál neohřívat...