Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 550 kJ / 2 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,81 g |
Tuky | 178,70 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 93,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVDJ
Moje poznámka
Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVDJ
Nejnovější recepty
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 2 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 4 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé tvarohové knedlíky
Jana Jurikova před 43 minutami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Lenina 123 před 1 hodinou
Ruské vejce
Ivyjg před 1 hodinou
Jablíčková rychlovka
Lucie1001 před 2 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Sima1996 před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Rebeca před 5 hodinami
Japonská polévka miso s uzeným tofu
trdlo před 6 hodinami
Rychlé krémové špagety
DanyDong před 6 hodinami
Buchta Rozbouřené moře
Nanina před 6 hodinami
Tématické fráze:
canelloni,
canelloni se špenátem,
canelloni recepty,
canneloni,
zapečené cannelloni se špenátem,
canneloni recept,
caneloni se spenatem,
raclete recepty,
zapečené canelloni,
canelloni recept,
leerdamer,
recept na canelloni,
špenátové canneloni,
canneloni plněné špenátem,
raclete,
recepty na raclete,
canneloni recepty,
cannelloni se sýrem,
recepty canelloni,
recepty canneloni
Suroviny:
špenát mražený,
sýr mozzarella,
sýr raclette,
sýr leerdamer,
cannelloni,
máslo,
máslo,
mouka celozrnná,
smetana,
sýr chedar,
sýr mozzarella
Komentáře (3)
Jenom jedna věc: Jste se jistá tou moukou? Nepatří tam něco jako třeba dvě lžíce? Já jsem nasypala sotva půlku, než jsem si stihla uvědomit svou chybu a pak jsem tam musela dát dvě šlehačky, aby se omáčka vůbec pohnula, aby to nebyla jenom koule (takže mi jí přirozeně hafo zbylo.)
Taky když jsem hodila ty sýry ke špenátu, tak hrozně zřídly až na vysloveně vodovou hustotu (možná to bylo nekvalitní nivou, nevím,) ale asi je lepší je přidat k trochu vychladlému špenátu a dál neohřívat...