Vepřové srdce v jemné omáčce
Vepřové srdce nemusí být opomíjenou surovinou - pokud ho umíme chutně připravit. Základem je pečlivé očištění masa, trpělivé povaření a skvěle vychucená omáčka. Přesně taková, jaká na vás čeká na konci tohoto receptu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 821 kJ / 1 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,34 g |
| Tuky | 120,14 g |
| Vláknina | 24,41 g |
| Cholesterol | 179 mg |
| Sodík | 2,04 g |
| Sůl | 5,02 g |
| Sacharidy | 51,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdce v jemné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMOr
Moje poznámka
Vepřové srdce v jemné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMOr
Nejnovější recepty
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Kapr se zeleninou a houbami
Přidáno před 9 hodinami
Kapr pečený na kmíně s nastavovanou kaší
Přidáno před 9 hodinami
Linecké skořicové kytičky
Přidáno před 9 hodinami
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 10 hodinami
Nakládané tvarůžky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 7 hodinami
Plovdivské maso
zvon23 před 7 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 10 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 10 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 10 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 12 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 14 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 14 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 15 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 17 hodinami
Suroviny:
srdce vepřové,
mrkev,
celer,
petržel,
koření nové koření,
pepř,
jalovec,
bobkový list,
cibule,
sůl,
cibule,
špek,
máslo,
cukr hnědý,
hořčice,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná
Komentáře (8)