Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 725 kJ / 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,08 g |
Tuky | 41,62 g |
Vláknina | 25,04 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 43,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Karfiol a brokolicu rozoberieme na ružičky a zalejeme vriacou osolenou vodou. Necháme 3 minúty postáť, potom scedíme.
Krok 2: Pekáčik vymastíme olejom a premiestnime doň zeleninu.
Krok 3: Vajcia prešľaháme s jogurtom, prelisovaným cesnakom, mletou paprikou, korením a soľou a nalejeme na zeleninu. Priamo v pekáči dvoma vidličkami premiešame, aby sa zelenina jogurtovou zmesou obalila.
Krok 4: Pečieme v rúre na 180 °C asi 25 minút.
Krok 5: Podávame samostatne so zeleninou alebo ako prílohu k mäsu.
Zveřejněno 27. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák zapékaný s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6LQl
Moje poznámka
Květák zapékaný s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6LQl
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 10 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 16 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 28 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 32 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 42 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 45 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 1 hodinou
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Suroviny:
květák,
brokolice,
vejce,
jogurt,
pepř,
paprika sušená sladká,
česnek,
sůl
Komentáře (3)